Bed & Breakfasts boeken zonder extra kosten!

Veelgestelde vragen
Waarom aanmelden?
Het aanmelden van uw accommodatie is helemaal gratis. Uw Bed & Breakfast wordt hierna op Kortverblijf.nl vermeld. Reizigers kunnen u zo nog beter vinden!

Hoe krijg ik boekingen binnen?
U ontvangt iedere reserveringsaanvraag per e-mail en kunt deze direct goed- of afkeuren. U kunt ze bovendien terugvinden in het handige beheersysteem.

Hoe update ik de beschikbaarheid?
In ons handige online beheersysteem kunt u de beschikbaarheid van uw Bed & Breakfast actueel houden.

Kan ik ook foto's plaatsen?
Ja, natuurlijk! Graag zelfs. Het is mogelijk om zowel van de accommodatie zelf als van de gastenkamers afbeeldingen te plaatsen. Dit zorgt voor een betere presentatie van uw accommodatie op Kortverblijf.nl.

Is Kortverblijf.nl gratis?
Ja, de vermelding op Kortverblijf.nl is geheel gratis. U betaalt ook helemaal niets voor de door u ontvangen reserveringsaanvragen via Kortverblijf.nl.

Hoe betaalt men voor een verblijf?
Reizigers die bij uw accommodatie overnachten via Kortverblijf.nl, betalen bij aankomst op de voor u gebruikelijke manier.

Hoe kan ik Kortverblijf.nl bereiken?
Wij beantwoorden al uw vragen graag per
e-mail. Stuur een bericht naar info@kortverblijf.nl.
UW B&B
AANMELDEN
IS GRATIS!
Uw Bed & Breakfast, pension of klein hotel aanmelden
 

Gegevens over uw accommodatie

Naam accommodatie: *
Contactpersoon: *
Straat en huisnummer: *
Postcode en plaats: *
Land: *
 

Overige gegevens

Telefoonnummer: *
Fax:
E-mailadres: *
Website:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden voor accommodaties van Kortverblijf.nl *
* = Verplicht veld
Uitleg bij het aanmelden
Wilt u ook dat uw Bed & Breakfast, klein hotel of pension op Kortverblijf.nl vermeld wordt? Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is het aanmeldformulier hierboven in te vullen.

U ontvangt vervolgens een login voor het online beheersysteem, waar u alle benodigde informatie over uw accommodatie kunt invullen en afbeeldingen kunt plaatsen. Wij verzoeken u vriendelijk om de beschikbaarheid van uw accommodatie zo goed mogelijk in te vullen en deze bij te houden.

Aan de hand van de ingevulde gegevens zullen wij uw Bed & Breakfast, klein hotel of pension zo goed mogelijk presenteren op Kortverblijf.nl. U kunt direct reserveringsaanvragen voor uw accommodatie ontvangen!